Voetverzorging / Pedicure behandelingen

Liep u al eens “op wolken”? Trouwe bezoekers van de voetverzorging Pescura kennen dit aangename gevoel van goed verzorgde voeten. Voetverzorging Pescura beschikt over de professionele apparatuur en we hebben bijna 20 jaar ervaring. Door bijscholing en specialisatie zijn wij geinformeerd over de laatste ontwikkelingen op het vakgebied.

Laat ons u informeren over voetverzorging. Hierbij onze standaard behandelingen op een rij:

Cosmetische Voetbehandelingen / Cosmetische Pedicure*
Hierbij krijgt u een heerlijk voetenbad, worden uw voeten gescrubd en krijgen uw voeten een voetenmasker. U loopt verfrist in de zomer of verwarmt in de winter de deur uit.

Algemene voetbehandeling / Algemene Pedicure*
Wij knippen uw nagels, verzorgen de nagelriemen en nagelwallen, polijsten de nagels, verwijderen overmatig eelt, verwijderen likdoorns of eksterogen, oppervlakte voetbehandeling van de huid, desinfecteren van de voeten en we sluiten af met een heerlijke bij uw huidtype behorende voetcreme.

Diabetische- en Reumatische Voetbehandeling*
De behandelings procedure is hetzelfde als bij de Algemene voetbehandeling / Algemene Pedicure maar de uitvoerende pedicure moet in het bezit zijn van een extra aantekening / diploma om patienten met diabetische en/of reuma te kunnen behandelen. Deze groep is namelijk extra kwetsbaar en daarom is extra alertheid geboden. Omdat Voetverzorging Pescura aangesloten is bij het KRP en ProVoet komt u waarschijnlijk (indien dit in uw zorgverzekerings pakket is opgenomen) in aanmerking voor een vergoeding.

* Bij Pescura werken we met uiterste zorg en de hoogste hygiene standaarden.

Pescura Verwen Cadeaubon
De Pescura verwen cadeaubon staat garant voor een originele belevenis. Man of vrouw, jong of oud: iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging.
Verwen uw dierbaren met een pedicure behandeling. Heerlijke wellness en goed verzorgde voeten doet iedereen goed.
Laat uw voeten verwennen door onze ProVoet geregistreerde pedicure. Ontvang advies over de beste voetverzorging.
Sta ontspannen in uw schoenen.
Verwen cadeaubon / Tegoedbonnen zijn al verkrijgbaar vanaf 37 euro.
Neem contact op met Anita van Grinsven, telefoon: 040-2123838